HELD!

Dat moeten we even kwijt. Louka gaat. We gaan haar enorm missen! 


Lieve Louka,

Familielid vanaf het prilste begin, diehard Spraakmaker en verbindende motor achter ons platform. Dat was je voor ons. Zeker de afgelopen drie maanden. 

Na je opdracht bij Disgover gaf je aan dat je nog niet klaar was met Wijzijnspraakmakers. Je hebt met lef en een goed verhaal voor jezelf een plek verworven aan het roer van het platform. Je moest iedereen overtuigen dat het nu het moment was om te investeren in de jongeren en de podcast. En als het aan jouw lag, een heel programma. Jeugdbescherming, Disgover en ons, de Spraakmakers, je hebt ons allemaal overtuigd en aan het werk gezet om dit te realiseren.

En wat heb je een hoop gedaan voor ons de afgelopen maanden. De website staat, we hebben allemaal interesse van organisaties uit het hele land. Je regelde persoonlijk een fantastische klus bij Jeugdzorg Nederland. Dankzij jouw inzet kunnen we de komende maanden nog zeker 20 nieuwe podcasts plaatsen. 

Ook heb je ons clubje structuur gegeven. Overzicht van afspraken, een businessplan, een lijst met samenwerkingspartners afspraken met ervaringsdeskundigen uit het hele land. Ga zo maar door. 

Je was en bent onze stille kracht achter het platform, want naast gedreven, hard werkend en betrokken ben je ook nog eens ontzettend bescheiden.

De Jeugdzorg en jongeren hebben meer mensen als jij nodig. Die met nieuwe kennis, en een goede organisatie achter zich willen investeren in jongeren, en in nieuwe initiatieven om de samenleving en de jeugdzorg weer echt veilig voor kinderen te krijgen. 

We gaan je ontzettend missen. Niet alleen omdat we nu zelf op onze agenda's moeten letten, maar vooral omdat je een lid van de familie bent en altijd blijft. De deur staat altijd open. Voor jou zal altijd een speciale (VIP) plek zijn bij Wijzijnspraakmakers. 

Maak je dromen waar, dat heb je dik verdiend!

Veel liefs, en hopelijk tot snel,


Et, Sha, Thomas en alle Spraakmakers